De ruim opgezette Villa bestaat uit de benedenCasa van 120 vierkante meter met een woonkamer, open keuken, twee slaapkamers en twee badkamers, waarvan 1 ensuite. Via de trap kom je op de bovenverdieping  waar zich een royale slaapkamer met badkamer-ensuite en grote woonkamer met balkon bevinden. Totaal zijn er 7 boxspring bedden en voor de allerkleinsten kan een kinderbedje worden bijgeplaatst.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en ligt er een set handdoeken per persoon klaar. In de keuken liggen thee- en handdoeken. De keuken is zeer volledig uitgerust met apparatuur, potten, pannen en ander keukengerei. Borden, mokken, bekers, koppen, glazen en bestek zijn in voldoende mate aanwezig, evenals een afwasmachine. In het aparte washok staan een wasmachine en droogrek.

Buiten zijn er ligstoelen bij het zwembad en een loungeset op het plein. Op het overdekte terras voor de woonkamer staat een luxe eettafel met zes stoelen om, ook als het een keertje wat minder weer is, beschut buiten te zitten.

Om te  relaxen staan in de woonkamer twee banken en een stoel. Nederland 1,2,3 en wat commerciële zenders zijn via de satelliet te bekijken. DVD’s, CD’s kunnen worden afgespeeld op de DVD-speler met USB ingang en er staat een Wii om een spelletje te spelen. Een eettafel met 4 stoelen (er is ook een kinderstoel aanwezig) om aan te eten.

Voor het checken van mail en websurfen is er wifi toegang.