BEM-VINDO (welkom)

Welkom op PortugeseCasa, de website over onze woning op een heuvel bij de Zilverkust. De woning is ideaal gelegen te midden van de vele bezienswaardigheden en activiteiten. Helaas kunnen we hier niet de zonnestralen laten voelen, de heerlijke gerechten laten proeven, de vuurvliegjes laten zien en de krekels laten horen, maar middels deze site kun je alvast een indruk opdoen van de PortugeseVilla (het huis, binnen, het zwembad en de tuin), de omgeving met stranden, cultuur en prachtige natuur, bezienswaardigheden en geven we een overzicht van activiteiten die je in de omgeving kunt doen.
Om optimaal te kunnen genieten van alles dat de omgeving te bieden heeft, is het handig om over eigen vervoer te beschikken (bijvoorbeeld via Sunnycars.nl). De weekprijzen staan vermeld op de gelijknamige pagina en via het contactformulier kun je vragen stellen en je interesse voor een bepaalde periode kenbaar maken.

Naast de navigatieknoppen bovenaan de website, maken we gebruik van woordlinks: door te klikken op een woordlink kom je terecht op een pagina met uitgebreidere info over dat onderwerp. Op de fotopagina’s staan linksboven in de foto twee pijltjes waarmee je door de foto’s kunt scrollen. Als je op het rode vakje in de foto klikt, worden de foto’s in een apart venster geopend.

Wij wensen jullie alvast een prettige kennismaking met de PortugeseCasa.

Scroll to Top